Интересен сблъсък между АЗ Алкмаар и Виктория Пилзен ни очаква във втория предварителен кръг на Шампионска лига. Домакините получават предимство от онлайн букмейкърите, но чешкият отбор изобщо не бива да се подценява. Как ще протече двубоят на “АФАС Арена”, ще научим в сряда от 17:30 часа.

Разбира се, нивото на нидерландските клубове е по-високо от това на чешките, но видяхме какво направи Славия Прага в миналото издание на надпреварата. Затова трябва да се подхожда с повече внимание при прогнозирането на сблъсъци от Шампионска лига, особено, когато са в един мач.

Според мен Виктория има своите шансове, затова ще заложа на пазара гол/гол, придружен от коефициент @1.75 в спортния тираж на Efbet. Все пак тимът от Пилзен изповядва офанзивен стил на игра, бележи голове в почти всички мачове, а нидерландските тимове не се славят с идеална игра в дефанзивен план.

Не бива да изключваме друго съществено предимство, което е в полза на гостите – АЗ Алкмаар не е участвал в официален двубой от 7 март. В изиграните пет контролни срещи през юли и август АЗ инкасира четири поражения и спечели само един мач – срещу френския Лил. Виктория доигра първенството в Чехия, а дори в откриващия кръг на новия сезон, който се проведе през уикенда, тимът спечели с 3:1 срещу Опава.

Прогноза: Двата отбора да вкарат – ДА @1.75 Efbet

5/5 - (1 vote)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Партньори