Промоционалният списък в Palms Bet остава препълнен и през януари. Клиентите на компанията, които депозират редовно в баланса, могат да избират измежду два бонуса – 200 FS за слотове или 10 лева безплатен залог за спорт. Предложенията са валидни единствено при захранване на игралната сметка със сума, равна или по-голяма от 50 лева.

200 безплатни завъртания за слот игра

Първото предложение е предназначено за любителите на слот игри. За получаване на промоцията е необходимо внасяне на 50 лв. и приемане на условията за участие. Към баланса ще бъдат кредитирани 200 Free Spins, които можете да изиграете на избрани слотове на CT Gaming.

Валидността на безплатните завъртания е 24 часа. Ако не успеете да ги използвате в оповестения срок, те ще бъдат иззети от сметката.

Печалбата, генерирана чрез тях, е изтегляема, но внесената сума може да се изтегли след еднократно разиграване.

Сред класиращите се ротативки са: Golden Amulet, Lucky Clover, Mighty Kraken, Fruits Of Desire, Brilliants on Fire и други. Залогът е фиксиран на минимална стойност и не може да се променя.

10 лева фрийбет за спорт

Почитателите на спортните залагания получават алтернативна оферта на стойност 10 лева. Безплатният залог е предназначен за използване на пре-мач и лайв залози, без да се налагат ограничения за коефициент и пазари.

Придобитият freebet има срок 48 часа, през които трябва да се усвои в пълния си размер. Към свободния баланс се кредитира само нетната печалба от него. Например при залог на стойност 10 лв. на коефициент @3.00, ще получите 20 лева в баланса.

Задължително е еднократното разиграване на бонуса плюс депозита и едва след това можете да заявите теглене.

 

Преди да изискате депозит бонус, научете повече за условията в секция “Промоции” или потърсете допълнителна информация чрез live чата на Palms Bet.

5/5 - (1 vote)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *