Тиражът в понеделник ни предлага скромно количество събития. Ще трябва да се задоволим с няколко мача от Швеция и Швейцария, които обаче не са толкова трудни за прогнозиране. В следващите редове ще направя кратък анализ на двубоя между Елфсборг и Сириус, който е част от програмата на 12-ия кръг в шведската Алсвенскан Лига.

Двата тима се намират в горната половина на подреждането. Елфсборг заема 4-ото място с актив от 20 пункта, докато Сириус е седми с четири точки по-малко. Гостите стартираха силно кампанията, записаха серия от шест мача без поражение, но в последните 5 кръга завоюваха само една победа. Тя стана факт у дома срещу състава на Норкьопинг.

Представянето на Елфсборг изглежда с една идея по-стабилно към днешна дата. Домакините допуснаха разгромна загуба от Хакен с 6:0, но тя се оказва единствена през настоящата кампания. В последните три кръга Елфсборг спечели 7 точки, като реализира общо 9 попадения.

Елфсборг е фаворит според Winbet, което е напълно оправдано. Тимът от Бурос е позициониран по-напред в класирането, записва победи и се бори за евроквота. Съставът на гостите обаче не бива да се подценява. Сириус играе силно при визитите си на Елфсборг, затова ще заложа на любимия ми маркет – Гол/Гол. С оглед статистиката и формата на двата клуба, напълно резонно е да очакваме попадения в двете врати.

Прогноза: Гол/Гол @1.63 Winbet

5/5 - (1 vote)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *