Недбетс – направи крачката

Трудно е да намериш правилното място. Трудно е да се довериш на сайт, блог и букмейкър. Трудно е да направиш точно този избор, който ще те направи щастлив, богат, разумен и успешен. Именно правилните избори правят живота и успехите да са приятни и заразяващи.

Защо използвам думата “зараза”? Защото тя в истинския си смисъл не носи лоша енергия и съдържание. Заразата е онази мотивация, която ни движи в правилна посока. Заразата е другото име на страстта, която ни вдъхновява да сме по-умни, по-добри, по-целеустремени и по-вдъхновяващи.

Аз се заразих преди 30 години. Не знам кое точно провокира тази любов. Най-вероятното в основата седи любовта към спорта, математиката и цифрите. Защото всеки един от вас много добре знае, че без любов и влечение, всичко изглежда монотонно, сиво и еднообразно. Това, което ме грабна в залаганията бяха именно коефициентите. Имаш математически модел, вероятност, статистика и спорт, който прави целия този поток от математически данни да изглежда красив и вдъхновяващ. Не ви говоря само за футбола и неговите производни пазари за залагане на преди мача и на лайв. Тук обличам в страст и цифри тениса и баскетбола. Моята голяма страст е именно играта с оранжевата топка.

Ето тук се вмъкна и другата дума “игра”. Всеки един добър професионалист в своята област играе. Дали тази игра ще е на спортния терен, в офиса, на манежа или ще е някъде в небето- няма значение. Играта, ако щете е свързана с чистата забава, свързана е и с удоволствието. Удоволствие изпитва всеки един от нас, които прави приятни дейности по много часове на ден и накрая заспива с усмивка на лице, понеже се чувства полезен за себе си и за другите. Това е онова емоционално и морално КПД, което никакви пари и богатства не могат да купят или да оценят.

Именно защото изпитвам удоволствие от спорта, залаганията, спортните ревюта, анализите на мачове и милиардите залози, реших да създам блога www.nedbets.com Първоначално се колебаех, но след първите 3 статии изпитах задоволство и крайна увереност, че съм постъпил правилно. Ако и ти имаш желание да се чувстваш добре, да четеш за спорт, залагания, да извлечеш максималното от ревютата за дадени букмейкъри и техните бонуси, заповядай да се насладим заедно.

На какви условия трябва да отговаряш, за да усетиш този нов блог като твоето специално място:

  • маниак си на тема спорт.
  • залагаш за удоволствие и чиста печалба.
  • имаш ненаситно желание да учиш и опознаваш различните пазари за залагане.
  • фен си на футбола, без значение къде се играят мачовете и на какво ниво.
  • знаеш имена като: Дзола, Кройф, Неескенс, Бекенбауер, Фьолер и Бутрагеньо.
  • обожаваш интересно написани статии и обосновани прогнози.
  • готов си да коментираш и да даваш оригинални идеи и мнения.
  • не се притесняваш да ме поправяш и да се радваш с мен, когато печелим заедно.
  • готов си да споделяш мнение за букмейкърите и техните бонуси.
  • имаш търпение сайта да се видоизмени и на още няколко езика.

За всички тези условия ми е нужна твоята помощ ,драги читателю. Една медия, един блог, един сайт е нищо без своята публика и аудитория. Аз обещавам да доставям добро съдържание и точни прогнози. Ти бъди тук и не се страхувай са се радваш, критикуваш и да ме оценяваш. Направи крачката – www.nedbets.com те очаква.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Какво ново ?

Palmsbet Sports Betting Bulgaria

Партньори