Съботният ден ни предлага един-единствен двубой от Висшата лига. В него участие ще вземат изпадналият състав на Норич и тимът на Бърнли, който се бори за класиране на 8-ата позиция.

Невероятен сезон за избраниците на Шон Дайк, независимо от изхода на последните два мача. “Виненочервените” се представят на висота от началото на календарната година, за което подсказва статистиката им. Бърнли допусна само едно поражение в предходните 14 шампионатни кръга и то при гостуването на “Етихад” на Манчестър Сити. В останалите срещи бяха записани равенства и по-скромни победи, които пратиха тима на 10-ото място.

Разочароващ сезон за Норич, който се завърна в елита с амбицията да се бори за по-предно класиране. В началото на кампанията “канарчетата” се понравиха на феновете с атрактивния стил на игра, но липсата на класа и игрови потенциал оказаха негативен ефект върху по-нататъшното им представяне. В момента Норич заема последното 20-о място, със само 21 пункта в актива си.

В последните мачове на “канарчетата” се забелязва демотивация, която логично води до поражения. Гостите, от своя страна, играят амбицирано и се целят в по-предно позициониране. Затова ще заложа на равен няма залог 2, оценен с коефициент @1.59 в сайта на 1хбет. За любителите на по-стойностните ставки препоръчвам директен залог на краен знак.

Прогноза: Равенство няма залог – Бърнли @1.59 1xbet

5/5 - (11 votes)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Партньори