Сезонът във френската „Лига 2“ започва този петък

на 28 юли, петък, стартира новия сезон 2017/18 във френската „Лига 2“. След като миналата кампания предложи страхотни емоции на всички футболни фенове, очаква се и новия шампионат да бъде много интригуващ. Новите участници в „Лига 2“ са пет отбора. Това са изпадналите от „Лига 1“ Нанси и Лориен, както и спечелилите промоция от националната лига Шатору, Париж ФК и Кювили-Руан.

Според най-достоверният сайт за трансфери – Transfermarkt, най-скъпият отбор е този на Лориен, който е оценен на над 34 милиона евро. Доста играчи от миналия сезон останаха в тима, въпреки че отбора изпадна от елита. Целта пред Лориен е незабавно завръщане в „Лига 1“. Звездата на тиима Бенжамин Муканджо обаче бе продаден в Китай, но пък в тима бяха привлечени опитни играчи като Гаел Данич и Фабиен Лемоан. Оксер, Нанси, Реймс и Ланс са следващите отбори в тази класация. Очаква се точно те да бъдат основните конкуренти на Лориен за битката в челото.

Новаците Париж ФК и Кювили-Руан пък са с най-бедният състав в тази статистика. Отборът на Кювили-Руан за първи път ще участва в професионалния футбол и това ще бъде много тежък сезон за тях. В първия кръг те гостуват на Лориен и просто изглеждат обречени в този сблъсък.

Иначе програмата за първия кръг в „Лига 2“ стартира в петък. Валенсиен и Аячо се изправят един срещу друг в най-интересния двубой от кръга. Ето и пълната програма за първия кръг:

Петък, 28 юли, 21:00 часа:
Орлеанс – Нанси
Ниорт – Аячо
Ним Олимпик – Реймс
Брест – Шатору
Париж ФК – Клермонт Фут
Валансиен – Аячо Тур – Лю Авър
Сошо – Бур-ен-Брес

Събота, 29 юли, 16:00 часа:
Лориен – Кювили-Руан

Понеделник, 30 юли, 21:45 часа:
Оксер – Ланс

Прогнози

Сайтове за залози – Букмейкъри на Български


Заложи на мача  Залози в Efbet  Регистрация + 147 лева Бонус


Заложи на мача  Залози в 1xBet  Регистрация + 200 лева Бонус


Заложи на мача  Залози в BetFair  Регистрация + 200 лева Бонус


Заложи на мача  Залози в WinBet  Регистрация + 200 лева Бонус

Rate this post

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Партньори