Двубоят между Брайтън и Манчестър Сити е част от програмата на 35-ия кръг във Висшата лига. Уинбет и конкурентните букмейкъри дават осезаемо предимство на “гражданите”, които при успех си подсигуряват втората позиция. “Чайките” са почти сигурни оцеляващи, тъй като имат 36 пункта в актива си, с 8 над чертата.

Коефициентите за победа на Сити не са особено благоприятни за залог, но има интересни алтернативни маркети. Могат да се потърсят голове, победа за гостите с хендикап, повече корнери, оценени с привлекателни ставки. Препоръчваме ви залагането да се реализира в сайта на Winbet, тъй като българският букмейкър е приготвил специален бонус за всеки участник.

Регистрирайте се в сайта на Уинбет още сега и вземете супер бонус

В случай, че сте реализирали квалифициращ залог, ще получите бонус от 3 лв. за всеки ъглов удар в мача. Например, ако Брайтън и Ман Сити изпълнят общо 10 корнера, към баланса ще бъдат кредитирани 30 лева.

За участие в промоцията е необходимо залогът да отговаря на няколко условия:

  • Да е реализиран със залог 20 лева или повече;
  • Да е избрана селекция, чийто коефициент е по-висок от @1.30;
  • Залогът да е единичен;
  • Да не е използвана опцията за затваряне.

До няколко минути след приключване на двубоя, който стартира в 22:00 часа, ще получите съответния бонус. Той се зарежда към бонус баланса и остава там, докато не бъде разигран.

За усвояване на сумата е необходимо да се превърти 4 пъти на спортни събития в рамките на 7 дни. В полза на разиграването се зачитат залози със ставка @1.30 или повече, направени на сингъл, права колонка или система.

Относно евентуалния брой корнери, очаква се линията от 8.5 да бъде преодоляна сравнително лесно. Манчестър Сити е отборът в Англия, печелещ най-много ъгли (средно по 7,97 на мач), докато Брайтън е сред тимовете, които често чистят топката зад аут линията.

5/5 - (2 votes)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Партньори