1xBet Бонуси

1xbet оферира новите си потребители с начален бонус 100% до 200 лв. за спортни залози и €1500 + 150 FS за казино игри.
Бонус код 1x_151130
Валидно до: дек. 31, 2020

Всеки нов играч като се регистрира в букмейкъра 1хБет получава начален бонус. Регистрацията в 1xBet се прави бързо и ще ви отнеме от времето максимум 5 минути. От руския букмейкър максимално са улеснили своите клиенти като им дават възможност да се регистрират за секунди чрез опцията за регистрация с 1 клик или с профил от някоя от социалните мрежи. Може също да се регистрирате в 1xBet с телефонния си номер или с и-мейл адрес. При регистрацията с и-мейл се посочва активна електронна поща, с която да играете в 1хбет. Като се регистрирате с и-мейл се въвеждат вашите лични данни и ще може да теглите средства от букмейкъра. След като изберете метод на депозит и вкарате пари, получавате начален бонус 100% от първия си депозит.

Директна РЕГИСТРАЦИЯ + Бонус до 100 евро

100 Евро Начален Бонус


Новите играчи на букмейкъра получават 100% бонус напълно безвъзмесдно от 1хбет до 100 евро. Това е доста висок бонус като е един от най-големите в онлайн букмейкърите,в които може да се играе от България. Сле получаване на бонуса, трябва да спазвате правила и условия за неговото разиграване. Минималната сума за получаване на начален бонус 1xBet е депозит на 1 евро. От нашия опит обаче ви предлагаме да вкарате повече пари, за да се възползвате максимално от офертата. Вие не може да изискате бонуса при някой от вашите депозити – получавате начален бонус единствено при първия си депозит и той не трябва да бъде малък.

 

Превъртането на началният бонус е задължително и не е сложно. Трябва да разиграете бонус сумата три пъти на залозите от тип акумулатор (поне три събития в акумулатора) като коефициентът им да не е по-малък от 1.40. Бонусъс за нови клиенти в 1хбет може да се разиграва единствено на спортните залози, които са много в този букмейкър.

Други бонуси в 1XBet


Промоция Щастлив Петък е друга бонус оферта в 1хБет. В нея може да получите до 100 евро само в петък! Трябва да депозирате поне 1 евро във вашата сметка в този ден и вие ще получите 100% бонус. Клиентът трябва да отбележи отметката „Вземи участие в бонус оферти“ в Личен профил. За разиграването на бонуса важат същите условия като при начален бонус до 200 лева.

 

Твоят рожден ден с 1XBET е още един много уникален бонус. Букмейкърът ви поздравява с бонус специално за вашия рожден ден. Най-активните клиенти на компанията ще получат специален промокод за този бонус в деня им на раждане. Промокодът ще Ви бъде изпратен чрез SMS съобщение, както и в Личен профил. Надали в друг букмейкър в света ще имате подобен бонус и за това 1хБет е уникален сайт за залози.

Вижте всички промоции и бонуси които предлага 1XBET на следния ЛИНК

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *