Как се влиза в 1xbet от България [ Инструкции + Линкове ]

Букмейкърът 1xbet е сред най-разпространените на европейския пазар, макар да не разполага с лиценз в повечето страни. Предлага изобилие от развлекателни услуги, съчетавайки умело спортните залози с покера и казино игрите.

От няколко години 1xbet се подвизава на родния пазар, привличайки куп нови клиенти. Достъпът до платформата обаче се осъществяваше чрез алтернативни линкове, които заобикаляха рестрикциите на държавната комисия.

Преди броени дни потребителите на хазартния сайт се събудиха с лоша новина – достъпът до 1хбет бе блокиран, независимо от използваните миръри. Мениджъри на компанията съобщиха неофициално пред Xbet, че причина за създаденото неудобство е изчакването на лиценз.

Ако имате наличен баланс, който желаете да изтеглите, или искате да продължите със залозите в букмейкъра, не се притеснявайте. Следната статия ще ви упъти как да влезете в 1xbet и да използвате услугите на сайта без затруднения.

Влизане посредством VPN

За тези от вас, които не са на “ти” с интернет технологиите, ще обобщим: VPN е виртуална частна мрежа, която позволява анонимно сърфиране в интернет. Благодарение на тези прокси сървъри сменяме IP адресите си и получаваме неограничен достъп до блокирани сайтове в конкретен регион.

Използването на подобна услуга не изисква особени умения. Трябва да намерите безплатен VPN (използвайте търсачките), който ви позволява да сърфирате с IP от Украйна, Канада, Русия, Норвегия, Беларус.

Повечето VPN апликации изискват теглене и инсталиране, но някои от тях са създадени като приставки за Google, Opera и Firefox. Ние от Xbet пробвахме да влезем в 1xbet посредством две приложения – kproxy.com и urban-vpn.com.

Начин №1:

 1. Посетете сайта kproxy.com;
 2. В полето за търсене задайте уеб адрес – https://1xbet.com;
 3. Натиснете бутона “Surf”;
 4. Пробвайте различните сървъри, докато не се отвори 1хбет (при нас страницата се зареди с KProxy Public Server 6).
Посети kproxy.com 1xBet ВХОД

Начин №2:

 1. Посетете urban-vpn.com;
 2. Изтеглете приложението на вашето устройство;
 3. Задайте IP адрес от Украйна или Норвегия;
 4. Посетете 1xbet.com ОТ ТУК.
Download UrbanVPN 1xBet ВХОД

Логин в 1xbet през приложение

Сдобилите се с 1хбет апликации преди преустановяване на достъпа до букмейкъра могат да продължат свободно със залозите. Приложенията не са блокирани, приемат се нови потребители и всички услуги остават налични.

Ако не разполагате с приложение на 1xbet, можете да го изтеглите от следните линкове, в зависимост от операционната ви система.

 • За Windows – shorturl.at/psIMW;
 • За Android – shorturl.at/AFOT3;
 • За iOS – shorturl.at/lzSZ5;
 • За MacOS – shorturl.at/fnsDQ.

Копирайте линка, отворете го в браузъра, изтеглете апликацията и следвайте стъпките за инсталация. Процедурата отнема не повече от минута.

Често задавани въпроси – FAQ

Към днешна дата 1xbet не е лицензиран от ДКХ България. Букмейкърът обаче е подал документи за лицензиране в редица европейски страни, нищо чудно една от тях да е България.

Достъпът до всички мирър линкове е блокиран в момента. За да влезете в букмейкъра, ще трябва да използвате прокси сървър (упоменали сме няколко безплатни в Xbet).

В статията сме добавили линкове към Dropbox, където са прикачени апликациите за Windows, iOS и Android.

Отдел “Обслужване” не успя да отговори на това запитване. Процесът по придобиване на лиценз може да се проточи половин или една година.

5/5 - (33 votes)

One Reply to “Как се влиза в 1xbet от България [ Инструкции + Линкове ]”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *