Bet365 Бонуси

Bet365 осигурява начален бонус за Спорт в размер на 100% до 100 лв. кредити за залози. Налична е също стартова оферта за Покер до €365.
Бонус код N/A
Валидно до: мар. 31, 2021

След регистрация в букмейкъра Bet365, може да получите начален бонус. Регистрацията в бет365 се прави лесно. На началната страница щракнете върху бутона „Регистрация“ и попълнете формуляра с вашите лични данни. След това потвърдете, че сте съгласни с условията и правилата на сайта на бет365 и се регистрирайте. След регистрация използвайте потребителското име и парола, което сте си избрали за да влезете в сайта. Депозирайте пари и вземете начален бонус на спорт до 100 лева.

Начален бонус в Бет365

Всеки потребител може да вземе 100% бонус от първия си депозит до 100 лева. Необходимо е да вкарате поне 10 лева в сметката си, за да получите бонус. Колкото пари вкарате в букмейкъра, толкова и бонус ще получите. Ако депозирате 200 лева обаче, bet365 няма даде толкова голям бонус. Както вече казах началният бонус в бет365 е до 100 лева!

След като вземете вашия бонус като нов клиент, не можете на момента да правите с него. Изисква се да заложите веднъж сумата, еквивалентна на депозита, който сте направили. Най-просто обяснено звучи така: При депозит от 10 лева, вие трябва да направите залог от 30 лева без значение на какъв коефициент и тогава ще отключите бонуса. Сега вече може да залагате с бонуса и да започнете неговото превъртане, защото иначе не може да го изтеглите. Тук обаче коефициентът е много важен. Изисква се бонусът да са разиграва със залози на коефициент поне 1.50. Не може просто да заложите на 1.10 коефициент и да завъртите бонуса. Трябва да сте добър типстър и да печелите на по-високи коефициенти, за да вземете печалби от този бонус.

Трябва в рамките на 90 дни да превъртите началния си бонус, иначе ще загубите натрупаната бонус сума. За успешно разиграване на бонуса се изисква да сте направили залози на стойност 3 пъти депозита и бонуса. Ако вкарате 50 лв. и получите още толкова бонус, трябва да разиграете 300 лева, за да може да изтеглите текущия си баланс + баланса си на бонус.

Бонус за Тенис в Бет365

В bet365 всеки тенис познавач може да спечели до 50% бонус на колонка. За това се изисква да сте много добър типстър на тенис и да познаете цели 12 мача в права колонка. Пазарите, на които е валиден бонуса, са – Да Спечели Мача, Победител в Първи Сет или Залози за Сет. Ако например направите колонка с залог хендикап геймове, то няма да може да участвате за бонуса. По-долу ще видите точно какъв процент може да вземете в зависимост от броя срещи, които сте играли в колонка.

Бонус Евро Баскет

Bet365 има още един такъв 50% бонус за множествен залог. Тук обаче става въпрос за баскетбол и най-вече за такъв от водещите първенства и турнири в Европа: Само залози на Евролига, Еврокупа и от държавите Испания, Италия и Германия се зачитат за този бонус. Ако успеете да направите добра колонка с 4, 5 познати срещи на Европейски баскетболни мачове, то ще спечелите много добър бонус.

Ето и какви проценти може да спечелите при бонусите на тенис и евро баскет. Например ако познаете 6 мача тенис колонка на краен победител, вие получавате 20% бонус само от вашата чиста печалба! Бонусът започва от 5% на двоен залог, след което при троен може да спечелите 7.5% бонус, а на 4-кратен – 10%. След това бонусът нараства с 5% за по-голям множествен залог и така до 50% бонус при 12-кратен залог.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *