Betfair Бонуси

Надали има човек, който залага и не е чувал за Бетфеър. Това е голяма марка и сред най-известните сайтове за спортни залози. При Betfair трябва да се регистрирате, за да може да играете. Преди и след регистрация може да се възползвате от техните бонуси. Бонусът за нови клиенти тук се различава от останалите букмейкъри. Сега ще ви разясним какво представляват офертите за нови клиенти в Бетфеър.

Оферти за нови клиенти

Betfair има малко по-различна политика относно началните бонуси. Те предлагат бонус оферти под формата на увеличени коефициенти за определени спортни събития. Например ако нямате регистрация, вие може да направите залог на 10 коефициент на събитие, което всъщност е с коефициент от 1.70 или нещо от сорта. Това е оферта само за нови играчи. В нея се участва лесно като при регистрация се използва определен промо код, който ще видите в офертата. След това просто трябва да направите единичен залог на тази специална оферта с увеличен коефициент. Максималният залог е 5 евро. Ако залогът ви загуби, парите ви ще се върнат, а ако спечелите на увеличения коефициент, получавате вашия бонус под формата на безплатни залози, които трябва да заложите в определен срок.

100% бонус за първи Cash Out

Направете комбинация от минимум 3 мача в Бетфеър и използвайте опцията Cash Out и може да получите 100% Бонус.
Направете комбиниран залог с поне три комбинации на пазарите с Cash Out (оглеждайте се за малка оранжева иконка до спортното събитие). След това използвайте функцията за затваряне на залог на живо, за да вземете бонус печалба от Бетфеър. Ще получите бонус 100% от печалбата Ви от направения Cash Out като използвате функцията за първи път в сайта на букмейкъра. Максималният бонус, който може да вземете е €25. Бонусът ще се изчислява само върху реализираните печалбите.

Бонус на тенис комбинации

В този бонус може да участвате със само една Бетфеър сметка. Направете комбинация от минимум 4 селекции на пазар Краен резултат единични тенис двубои или мачове на двойки. Турнирът няма значение – за този бонус важат всякакви тенис мачове без значение от категорията на надпреварата.

Вие получавате бонус до 25 евро ако една от селекциите Ви е неуспешна. Селекциите трябва да са с минимален коефициент от 1.20 на мач. Ако вие се класирате успешно за бонуса, той ще бъде преведен между 12 часа след края на дадения тенис мач и ще бъде валиден за 48 часа от датата на получаване и може с него да залагате само в спортния букмейкър.

Посети BetFair
5/5 - (29 votes)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Партньори