BetFair

Всеки онлайн букмейкър се е опитал да улесни максимално потребителите си при регистрация на акаунт. Много лесен начин за регистрация предлага гигантът в онлайн залозите Betfair. За да стартирате процеса по регистрация в Бетфеър, щракнете на бутона “Отвори сметка”, който ще видите вдясно на началната страница. Изчакайте секунда или две във вашия браузър да се формата за регистрация и може да започнете да попълвате вашите данни.


Betfair изисква от всеки свой бъдещ клиент да попълни своите имена, държава, дата на раждане, адрес, пощенски код, град, мобилен телефон, ЕГН и националност. Това е само първата стъпка от регистрация в Бетфеър. След това се изисква от вас да въведете данни за Betfair сметката ви, с която ще играете. Данните включват потребителско име, парола, въпрос и отговор за сигурност, наречени скрит въпрос и скрит отговор, и-мейл и валута. Ако вече сте готови и искате да завършите вашата регистрация и да имате сметка в Бетфеър, натиснете бутона “Регистрация” най-долу на страницата.

Как да влезете в сайта след регистрация?

Горе вдясно до бутна за отваряне на сметка ще видите, че може да въведете и-мейл и парола. Използвайте данните, които сте избрали при регистрация и се логнете в Betfair. След това може да изберете начин на депозит и да вкарате пари в сайта, след което сте готови да залагате на спортни залози, които включват залози на футбол и много други спортове.

Футболни залози в Бетфеър

Футболните залози в Бетфеър са на изключително ниво. Това без никакво съмнение е един от най-добрите букмейкъри за залози на футбол. Защо това е така ще разберете в следващите редове.

Футболът е най-добре покритият спорт в Betfair. Играчите просто обичат да залагат на футбол, това е най-залаганият спорт в хазартните сред и затова букмейкърите го поддържат много добре. В Бетфеър може да залагате на футболните турнири от цял свят. Разбира се най-много маркети и специални залози има за мачовете от Англия, Испания, Италия и Германия. Също така обаче в Бетфеър има футболни залози за двубоите от Бразилия, Аржентина, Парагвай, както и на лигите в Азия и Африка. Мачовете от българския шампионат също се предлагат за залагане в Бетфеър.

На какви футболни залози може да се играе в Betfair?

След като отворите дадено първенство в Бетфеър, ще видите имената на отборите, началния час на срещата и най-вдясно са коефициентите за 1, Х и 2. Това са залозите за краен победител, които са най-важни във всеки букмейкър. До тях има опция за допълнителните залози и само кликнете върху нея, за да видите всички възможни пазари на футболния мач. Когато отворите срещата, под знаците за Краен резултат ще видите пазара Краен и Двата отбора да вкарат. Тук коефициентите са много високи, а се изисква да познаете кой ще спечели мача и дали двата отбора ще отбележат. След това има опции за залог на първи гол и точен резултат.

Други футболни залози в Betfair са за полувреме – 1, Х или 2, Полувреме/Краен резултат, Без залог на равен, Хендикап в мача – опциите за хендикап за много, както и краен резултат и над/под 2.5 гола. Общо взето това са основните залози на футбол и във всеки един букмейкър. Бетфеър обаче предлага и малко по-нестандартни футболни пазари. Тук може да заложите на опциите Отбор да отбележи 2+ гола, 3+гола, да не допусне гол или пък да спечели от изоставаща позиция. В Бетфеър има и залози за играчи – за голмайстори и първи голмайстор. Ако следите водещите отбори и техните реализатори, може да се пробвате да правите прогнози на този пазар. Разбира се и залозите за корнери и картони са включени в спортния букмейкър на Бетфеър, така че общо взето няма опция за футболен мач, която да не намерите в Бетфеър.