Безплатен залог при зареждане на баланса в Palms Bet

Активните клиенти на Palms Bet могат да се възползват от нов бонус за спортни залози. Той е валиден при зареждане на баланса и се равнява на 10 лева под формата на FreeBet.

За получаване на презареждащия бонус е необходимо да се депозират 50 лв. или повече в сметката. До няколко минути след финализиране на транзакцията, операторът ще кредитира безплатния залог към баланса на участника.

Добавеният freebet е валиден за сингъл и множествени залози в секции “На живо” и “Спорт”. Необходимо е да се заложи цялата му стойност до 48 часа след квалифициращия депозит.

Към потребителската сметка се изплаща единствено нетната печалба от залога. Например, ако сте заложили фрийбета от 10 лв. на събитие с коефициент @4.00 и познаете, ще спечелите “чисто” – 30 лв. Сумата е неизтегляема и е съпътствана от допълнителни условия за усвояване.

За да бъде отключено тегленето от Palms Bet акаунта, необходимо е да разиграете еднократно депозита и спечеленото чрез безплатния залог. Разполагате с ограничен интервал за освобождаване на средствата.

Всеки регистриран участник има право на един бонус в рамките на 24 часа. От букмейкъра съобщават, че промоцията ще изтече в 23:59 часа на 6 декември, но при голям интерес – нищо чудно да бъде удължена.

5/5 - (1 vote)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *