Palms bet дава по 10 лв. за всеки гол в двете дербита

Невероятно начало на пролетния дял в българския шампионат. Левски и ЦСКА се впускат в поредното столично дерби, а в неделния ден Ботев приема местния съперник Локомотив. Страстите ще бъдат нажежени, привържениците ще подкрепят любимия си отбор, а залагащите ще получат ексклузивни промо оферти. Palms bet разработи щедър бонус за клиентите си, който ги удостоява с 10 лв. безплатен залог при всеки гол в дербитата.

 

Как да участваме в бонуса

Към промоцията могат да се присъединят всички регистрирани клиенти на букмейкъра. Ако не разполагате с регистрация в Palms bet, трябва да попълните формуляра за присъединяване максимално бързо и да активирате създадения акаунт.

Изисква се квалифициращ залог на минимална стойност от 20 лв., за да се включите към промоцията. Също така избраната селекция трябва да е придружена от минимален коефициент 1.50 и да се заложи на сингъл. Може да участвате за бонус към едното дерби или да се включите в двете специални оферти.

Например, ако сте заложили единствено на сблъсъка между Левски и ЦСКА, безплатните залози ще се начисляват за всеки гол в столичното дерби, но няма да получите бонус при попадения в пловдивския двубой. В случай, че реализирате два успешни сингъл залога, по един за всеки от мачовете, ще се включите и за двете уикенд предложения на Palms bet.

 

Правила на промоцията

Получените средства се добавят автоматично към клиентските акаунти, класирани за бонуса, до няколко часа след приключване на съответния мач. Те обаче остават недостъпни за изтегляне. За да ги освободите и превалутирате в изтегляемия баланс, необходимо е да ги разиграете в 5-кратен размер.

Да приемем, че в пловдивската среща са паднали общо 3 гола. Това означава, че ще получите бонус на стойност 30 лв. За да получите право на теглене, трябва да реализирате залози за 150 лв. Поставен е лимит от 15 дни за изпълняване на правилата. Ако потребителят ги наруши или не усвои цялата сума на бонуса, остатъкът от него, както и всички печалби, ще бъдат обратно иззети от букмейкъра.

Ако изпитате затруднения или се появят неясноти около правилата на промоцията, може да потърсите помощ от съпорта на Палмс бет. Той е активен денонощно, като достъпните методи за връзка са чрез имейл или чат на живо.

5/5 - (1 vote)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *