България излиза във втората си приятелска среща през юни – този път срещу селекцията на Русия. Домакините водят интензивна подготовка за предстоящото Европейско първенство, така че Черчесов ще заложи на всичко най-добро. Възможно ли е “лъвовете” да изненадат участника на Евро 2020, ще научим в събота от 18:00 часа.

Очаква се Ясен Петров да направи редица промени. Кирил Десподов ще изведе тима с капитанската лента, а Иван Караджов ще застане под рамките на вратата в своя дебютен мач за националния отбор. Преди няколко дни България изигра своята първа проверка под ръководството на Ясен Петров, която завърши при равенство 1:1 срещу Словакия.

“Сборная” ще преследва задължителен успех, тъй като това е последна приятелска среща преди Евро 2020. В изминалите си две срещу Русия не убеди с представянето си, губейки с 2:1 от Словакия и завършвайки наравно срещу Полша (1:1). Черчесов ще заложи на оптимален състав с Дзюба и Головин в предни позиции.

Естествено, Палмс Бет дава предимство на домакините. Русия има по-класен състав, ще излезе с всичко най-добро и ще гони победата. Ясен Петров продължава да ротира състава, а резултатите не са най-важни за България на този етап. Затова Ви насочвам към комбинация от знак 1 и над 1.5 гола, за която получаваме @1.80.

Прогноза: Победа за Русия и Над 1.5 гола в мача @1.80

5/5 - (1 vote)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *