Pros
  • 40 печеливши линии
  • Wild елемент
Cons
  • Няма Free Spins

Пълно ревю за играта

40 Super Hot е сред най-разпознаваемите плодови игри в хазартната индустрия. Разработена е от софтуерния провайдър EGT и наподобява автентичните слот машини в игралните зали. Включени са единствено символи с плодове, възвръщаемостта е в прилични граници, печалбите са сравнително чести, а насладата от залозите е незаменима. 40 Super Hot е налична във всяко българско онлайн казино и може да се играе с реални суми или виртуални средства. Защо да изберете плодовия слот и кое го превръща в толкова популярен, ще разберете в статията.

Залагане на 40 Super Hot – настройки, поставяне на залог, звук

Ротативката се придържа към стандартния модел на EGT игрите, което улеснява участието в нея. В най-долната част на екрана са поместени отделните видове залози, а от бутона “кредити” може да изберете каква да е деноминацията на монетите за линия.

Завъртането на барабаните се осъществява чрез маркиране на залога, а печелившите комбинации се определят от ляво надясно. Разработен е също автоматичен режим на игра, който се стартира от “Play” бутона, оцветен в оранжев цвят. Непосредствено до него е бутонът “i“, който разкрива таблица с коефициентите на изплащане. Налична е още опция за игра в режим “цял екран”, а високоговорителят служи за спиране и пускане на звука.

Символи и коефициенти в слота

Онлайн слотът 40 Super Hot е съставен от 40 линии, поместени измежду 5 рила с по 4 позиции. Всички печалби се изплащат от първия барабан към последния, ако е съставена печеливша линия.

Символите в играта са общо 8 и отговарят изцяло на тематиката ѝ. Wild елемент е 7s (седмицата), който се появява на всички барабани и служи за заместване на останалите символи в играта. Скатерът е илюстриран със звездичка и носи най-солидните печалби (до 5000х), но за разлика от други слотове – не активира функция за безплатни завъртания.

Останалите елементи в играта, подредени в низходящ ред, са: грозде, диня, слива, лимон, портокал, череша. Коефициентите им при 3-кратна поява на екрана не са толкова мащабни, но ако оформите печеливша линия или “пълен екран” – ще усетите осезаемо покачване на баланса.

Бонус нива и джакпоти

Допълнителните функции са стандартизирани и аналогични с другите слот игри на EGT. Разработено е бонус ниво за удвояване на печалбите, което носи наименованието “Gamble”. Ако печалбата Ви е в по-ниски граници, ще може да я удвоите чрез залог на черно/червено. Отваря се индивидуална страница на бонуса, а Вашата задача е да отгатнете дали картата ще бъде в червен, или черен цвят. Спирате тегленето, когато сметете за адекватно, а изборът Ви може да се базира на предходните резултати, тъй като разполагате със статистика от последните 5 игри.

Другата привлекателна функция на ротативката 40 Super Hot е нивото “Jackpot Cards”, което се активира на случаен принцип. На екрана се появяват 12 карти, които обръщате в свободен ред. Когато се състави комбинация с три еднакви, бонусът приключва и се връчва съответният мистериозен джакпот. С най-ниска стойност е джакпот “Спатия”, а във възходящ ред са подредени “Каро”, “Купа” и “Пика”. Стойността на последния неведнъж е надхвърляла 1 млн. лв.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Какво ново ?

Palmsbet Sports Betting Bulgaria

Партньори