Pros
  • Free Spins с разпъващ се символ;
  • Елемент, който играе ролята на Скатер и Уайлд едновременно;
  • Минимален залог от 0.20 BGN;
  • Налична е във всички български уеб казина;
  • Участие за джакпотите на EGT.
Cons
  • RTP под 97%;
  • Скатерът често плаща под 50х;
  • Печелившите линии са само 10.

Слот машината на EGT – Olympus Glory, намира място в десетки онлайн казина. Залагащите я търсят поради високата възвръщаемост, ниските залози и честото печелене на Free Spins. Действието протича в матрица със съотношение 5х3, а печелившите линии са общо 10. По последни изчисления, RTP-то на слота е 96.23%.

Как се залага на Olympus Glory

Играта е достъпна в платформите на Efbet и Winbet, където можете да се забавлявате както с реални средства, така и напълно безплатно. Има демо версия, при която залозите се извършват с виртуални суми, но не можете да печелите чрез нея или да участвате за джакпотите на EGT.

В средата на екрана са позиционирани различните видове залози. Чрез бутона “кредити” регулирате стойността на монетите за линия, откъдето се изменя и размерът на общите облози.

Наличен е също автоматичен режим, при който барабаните се завъртат без Ваша намеса.

Казино играта Olympus Glory е пригодена за мобилни телефони, като се поддържа от устройства с различни операционни системи и не зависи от резолюцията им.

Free Spins и символи в играта

Броят на участващите елементи в играта е 10, като един от тях играе ролята на скатер и уайлд едновременно. Символите 10, J и Q плащат най-малко, следват K и A, но останалите имат приличен коефициент, особено при запълване на цяла линия.

Функциите на Olympus Glory са три – free spins, удвояване и джакпот. Безплатните завъртания се отключват при поява на 3 скатера измежду барабаните. Задействат се общо 10 врътки с включен жокер символ, който се разпъва на целия рил при комбинация. Благодарение на тази функция екранът може да се запълни с 15 еднакви символа, дори и от най-високо оценените.

Удвояването е налично след всяка по-малка печалба. Задачата Ви е да прогнозирате дали печелившата карта ще бъде в червен или черен цвят. Ако познаете, удвоявате печалбата си. Имате право на няколко поредни опита.

И най-желаното допълнително ниво е Jackpot Cards. Задейства се на случаен принцип, като предоставя на играча възможност да спечели един от четирите джакпота на EGT (спатия, каро, купа или пика).

Мнение за играта

Ротативката Olympus Glory заслужава внимание, тъй като е придружена от потенциален скатер. Безплатните врътки се активират сравнително често, а наличието на разпъващ се елемент улеснява създаването на множество печеливши комбинации. Възвръщаемостта и волатилността на слота са в прилични граници, силните елементи плащат с високи коефициенти, а минималните залози от 0.20 BGN превръщат Olympus Glory в игра, подходяща за участници с различни баланси.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Партньори