Pros
  • Възвръщаемост – 95.97%;
  • Волатилност – 4/5;
  • Безплатни завъртания – ДА;
  • Wild елемент – ДА (удвоява печалбите);
  • Джакпот – ДА;
  • Мобилна версия – ДА;
Cons
  • Труден Скатер;
  • Възможни са дълги губещи серии.

Rise of Ra е безспорен хит сред казино игрите с пирамиди. Отличава се с възвръщаемост в рамките на 95.97%, включва безплатни завъртания, уайлд елемент и позволява участие с най-различни залози. Ротативката разполага с 15 линии (paylines), поместени измежду 5 барабана. Ако сте залагали на други EGT игри, ще схванете идеята, тъй като няма особени разминавания.

Залагане на Rise of Ra

В основата на слот машината са разположени всички залози, а чрез бутона “Кредити” се оразмерява стойността на залога за линия. Ако зададете един кредит да се равнява на 2 диаманта, това означава, че минималният облог за едно завъртане ще нарасне на 30 диаманта (2х15 линии).

В долния ляв ъгъл се намира текущият Ви баланс, актуализиращ се в реално време. Бутонът с четирите стрелки в различни посоки разгръща играта на цял екран, високоговорителят спира или пуска звука на слота, а от “i” се отваря таблица с информация за коефициентите.

Също така е налична опция за игра в автоматичен режим. Стартира се от “Play”, а спирането му се осъществява след клик върху бутон “пауза”.

Символи и функции

Слотът Rise of Ra се придържа към египетската символика. Ролята на Wild се изпълнява от “скарабей“, който удвоява печалбата, ако замества друг от символите на екрана (б.а. – не замества единствено скатера).

Функцията “Free Spins” се стартира при 3 скатера измежду барабаните, независимо от разположението им. Задействат се 15 безплатни врътки, придружени от мултипликатор х3. Трябва да признаем, че скатерът на Rise of Ra е изключително труден в нормалната игра, но в режим “Free Spins” се появява значително по-често. Дори нерядко онлайн слотът “се отпуска” и задейства 60+ безплатни завъртания. Другата бонус функция е “Удвояване”. Присъща е за всички ротативки на EGT и позволява на играчите да умножат по-ниските си печалби.

В заглавната част на екрана са описани натрупващите се джакпоти – спатия, каро, купа и пика, които очакват следващия късметлия. Тяхната стойност непрестанно нараства, докато не бъдат спечелени. На случаен принцип се отключва играта “Jackpot Cards”, която съдържа 12 обърнати карти. Разгръщате ги последователно, докато не се появи комбинация от три еднакви бои – това е спечеленият джакпот.

Коефициентите в играта Rise of Ra са най-високи при комбинация от уайлдове или скатери. При няколко печеливши тройни линии или цяла редица от фараони и сфинксове също ще получите прилична печалба, така че залагането на Rise of Ra си заслужава.

Мнение за играта

Разработката на EGT се характеризира с добра възвръщаемост, висока волатилност (4/5) и потенциален Скатер. Приемат се по-ниски залози, а наличието на 15 плащателни линии осигурява често сформиране на печеливши комбинации.

Напомняме Ви да залагате разумно и да удвоявате печалбите само ако са в ниски граници. Честата употреба на функцията не е желателна, тъй като оказва влияние върху RTP-то на слота.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Какво ново ?

Palmsbet Sports Betting Bulgaria

Партньори